Warning: copy(/var/www/html/cul/wp-content/uploads/bb-plugin/icons//index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/html/cul/wp-content/plugins/dadevarzan-common/includes/class-dadevarzan-iconfonts.php on line 91

Warning: copy(/var/www/html/cul/wp-content/uploads/bb-plugin/icons//dadevarzan/index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/html/cul/wp-content/plugins/dadevarzan-common/includes/class-dadevarzan-iconfonts.php on line 91
درباره انجمن‌های علمی - معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ولی عصر رفسنجان

درباره انجمن‌های علمی

معاونت فرهنگی و اجتماعی

معرفی انجمن‌های علمی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

انجمن‌های علمی دانشجویی یکی از تشکل‌های خودجوش دانشجویی در حوزه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه می‌باشند که در مسیر تولید علم از نظر کمی و کیفی، رشد قابل توجهی داشته‌اند. انجمن‌ها، مجموعه‌های سیالی هستند که بر اساس توافق و شرکت داوطلبانه گروهی از دانشجویانِ فعال در امور آموزشی، در یک رشته علمی شکل می‌گیرند. این مجموعه‌ها با هدف فراهم آوردن زمینه‌های مناسب برای ظهور استعدادها، خلاقیت‌ها و شکوفایی علمی دانشجویان، نهادینه ساختن فعالیت‌های فوق‌برنامه علمی و مطالعاتی، شناسایی دانشجویان مبتکر و پژوهشگر به منظور حمایت و نیز بهره‌گیری از آنان برای ارتقای فعالیت‌های علمی پژوهشی دانشگاه، پرورش توانایی انجام فعالیت‌های گروهی در دانشجویان و کسب تجربه‌های اجرایی و مهارت‌های کارآفرینی توسط آنها، در ساختار فرهنگی دانشگاه‌ تعریف شده‌اند.

شماره تماس دفتر شورای هماهنگی انجمن‌های علمی: 31312546-034

کارشناس انجمن‌ها